Mercedes-Benz

Evenimente Auto Schunn
Prietenos, Competent, Excelent

Feeric Fashion Week Sibiu

Caravana Auto Schunn  Rulate de la Ramnicu Valcea River Plaza Mall - 20 - 23 iulie 2016

Salonul Auto Bucovina

Transport-Ar Expo Arad 2016

Ziua portilor deschise Deva

TOPul Firmelor Arad
În cadru festiv Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură a acordat premii celor cu cele mai bune cifre de afaceri, cu cel mai bun profit sau celor care oferă cele mai multe locuri de muncă.
Și de data aceasta Auto Schunn ...

Caravana Exclusivă Mercedes-Benz
Buzau, Craiova, Satu Mare si Tulcea.
După ce au fost oferite spre vizionare în nordul ţării, unde caravana Auto Schunn s-a bucurat de un real succes, maşinile Mercedes Benz fost admirate şi conduse în iunie în zona de sud-est a tării.

Mercedes-Benz Clasa C a fost desemnat World Car of the Year
2015 New York Auto Show 2015: Mercedes-Benz Clasa C maşina anului, acesta triumfând în faţa lui Ford Mustang şi a lui Volkswagen Passat.
Alegerea juriului nu a făcut decât să sublinieze că Mercedes-Benz are un an foarte bun.

Auto Schunn la Salonul de Inventică de la Geneva 15-19 aprilie
Inginerul Corneliu Birtok Băneasă face parte din delegaţia României ce va fi prezentă la ediţia din acest a Salonului internaţional de invenţii de la Geneva (15-19 aprilie), inventatorul din Deva urmând să se prezinte în faţa juriului cu un echipament ce permite alimentarea selectivă cu lichid de parbriz a oricărui tip de autovehicul.

Primăvara Mercedes-Benz şi Jubileul Auto Schunn de 22 de ani - Suceava
Evenimentul de la Suceava. Auto Schunn promovează de 22 de ani valorile Mercedes-Benz: perfecțiunea, fascinația, ambiția de a conduce.

Primăvara Mercedes-Benz şi Jubileul Auto Schunn de 22 de ani - Deva
Reprezentând producatorul german Mercedes-Benz, Auto Schunn promovează de 22 de ani valorile acestui brand premium: perfecțiunea, fascinația, ambiția de a conduce.

Primăvara Mercedes-Benz şi Jubileul Auto Schunn de 22 de ani - Arad
Auto Schunn – centru autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz este o societate româno-germană care aniversează anul acesta 22 de ani de existenţă pe piaţa românească.

Test drive Mercedes-Benz cu Auto Schunn la Bata
Sambata 11 octombrie 2014, Auto Schunn a oferit un test drive cu ultimele modele Mercedes Benz pe traseul Arad – Bata si retur. Evenimentul este de fapt continuarea conferintei “Traditie si Inovatie in Zona de Westľ organizat de catre CNIPMMR filiala Arad.

Test drive Transfăgărășan 4x4
Tehnologia germană, sub aripile maşinilor de la Auto Schunn, a prezentat sâmbătă 27 septembrie 2014 un tur de forţă pentru toţi iubitorii de cai putere.

Mihai Leu a scos-o la plimbare pe Iuliana Marciuc cu un bolid de lux
Ambasador al Mercedes Benz în România prin compania româno-germană Auto Schunn, Mihai Leu a invitat-o pe Iuliana Marciuc la un test drive pe străzile Bucureştiului.