Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Clasa C desemnată World Car of the Year

2015 New York World Car Awards, editia a 11-a

Mercedes-Benz C-Class a fost ales dintr-o listă de intrare iniţială de 24 de vehicule din toate colturile lumii, apoi o listă scurtă de doisprezece, apoi trei finalişti: Ford Mustang, Volkswagen Passat, iar Mercedes-Benz C-Class. Verdictul final a fost dat de un juriu ales format din 75 membrii.


Mai mult, producătorul german a reuşit să îşi adjudece trei din cele cinci premii. Astfel, pe lângă premiul World Car of The Year, Mercedes-Benz a mai câştigat şi titlul de World Luxury Car of the Year, pentru Clasa S Coupe, dar şi trofeul World Performance Car prin intermediul lui Mercedes-AMG GT.

Dr. Dieter Zetsche, Preşedinte al Consiliului de administraţie al Daimler AG, şef al Mercedes-Benz Cars a spus, "C-Class este un best-seller, care a fost întotdeauna un trend în categoria premium de dimensiuni medii.

Acest lucru este valabil şi pentru . Noul C-Class, ajunge la linia de start cu calitati de obicei rezervate pentru automobile de clasa superiora: ecologic, tehnic şi în ceea ce priveşte confortul şi plăcerea de a conduce întruchipează ceea ce fiecare am înţeles ca fiind luxul automobilelor moderne.
Mercedes-Benz are toate premisele pentru a fi un mare succes.
În consecinţă, suntem extrem de incantati şi onoraţi de premiul World Car of the Year 2015 "