Mercedes-Benz

Primăvara Mercedes-Benz şi Jubileul Auto Schunn 22 ani. 

Auto Schunn – centru autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz este o societate româno-germană care aniversează anul acesta 22 de ani de existenţă pe piaţa românească.

Totul a început într-un spaţiu închiriat, cu un număr de 15 angajaţi pentru ca apoi procesul de dezvoltare să se extindă treptat cu investiţii în showroomurile şi service-urile din Arad, Deva, Suceava şi Sibiu. Astăzi Auto Schunn are 130 de angajaţi şi are clientelă din peste 20 de judeţe ale ţării şi din străinătate.
Reprezentând producatorul german Mercedes-Benz, Auto Schunn promovează valorile acestui brand premium: perfecţiunea, fascinaţia, ambiţia de a conduce.
Integrată în strategia de comunicare cu publicul larg a producătorului celor mai frumoase automobile din lume, odată cu venirea primăverii, Auto Schunn doreşte să prezinte în centrele sale ultimele modele Mercedes-Benz într-un ambient care să îmbine
tehnologia germană cu tradiţia locală.

Noua clasă B este un autoturism compact care este destinat tinerilor familişti şi care reuneşte pe lângă forţa pe care o emană şi spaţiul interior generos, ţinuta de drum impecabilă şi confortul.

La Auto Schunn, Mihai Leu – multiplul campion mondial, a prezentat noul Mercedes-Benz AMG GT care încoronează începutul de
primăvară cu forţa sa de automobil rege destinat cunoscătorilor şi celor care iubesc maşinile de vis.
L-am avut la Deva! Cu cockpitul amplasat mult în spate, cu hayon lat şi puternic furişându-se foarte aproape de sol. Propulsia
caracterizează starea sa de agregare.
Echipat cu un motor de 4 litri această maşina dezvoltă 510 cai putere şi accelerează la 100 km/ ora în 3,8 secunde.

Invitaţii au fost răsfăţaţi cu muzică de epocă prezentată de grupul Huniadi Cantores din Hunedoara şi de ansamblul Pădureanca din Deva. Pe plan culinar tehnologiile care s-au confruntat au fost vinul şi vinarsul Cramelor Jidvei şi preparatele culinare alese prezentate de Stil Art Decoration din Deva.
Gata cu discuţia. Este timpul să conduceţi! Mercedes-Benz – the best or nothing !