Mercedes-Benz

Primăvara Mercedes-Benz şi Jubileul Auto Schunn 22 ani. 

Auto Schunn – centru autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz este o societate româno-germană care aniversează anul acesta 22 de ani de existenţă pe piaţa românească.

Totul a început într-un spaţiu închiriat, cu un număr de 15 angajaţi pentru ca apoi procesul de dezvoltare să se extindă treptat cu investiţii în showroomurile şi service-urile din Arad, Deva, Suceava şi Sibiu. Astăzi Auto Schunn are 130 de angajaţi şi are clientelă din peste 20 de judeţe ale ţării şi din străinătate.
Reprezentând producatorul german Mercedes-Benz, Auto Schunn promovează valorile acestui brand premium: perfecţiunea, fascinaţia, ambiţia de a conduce.
Integrată în strategia de comunicare cu publicul larg a producătorului celor mai frumoase automobile din lume, odată cu venirea primăverii, Auto Schunn doreşte să prezinte în centrele sale ultimele modele Mercedes-Benz într-un ambient care să îmbine
tehnologia germană cu tradiţia locală.

Tehnologia este reprezentată astăzi prin lansarea noii Clase-B și a noului Mercedes AMG GT.
Noua clasă B este un autoturism compact care este destinat tinerilor familiști și care reunește pe lângă forța pe care o emană și spațiul interior generos, ținuta de drum impecabilă și confortul.

La Auto Schunn, noul Mercedes-Benz AMG GT încoronează începutul de primăvară cu forța sa de automobil rege destinat cunoscătorilor și celor care iubesc mașinile de vis.
L-am avut la Suceava! Cu cockpitul amplasat mult în spate, cu hayon lat și puternic furișându-se foarte aproape de sol. Propulsia caracterizează starea sa de agregare. Echipat cu un motor de 4 litri această mașină dezvoltă 510 cai putere și accelerează la 100 km/ oră în 3,8 secunde.

Invitații au fost răsfățați de cvartetul de coarde “Lira” și de ansamblul folcloric “Arcanul” în compania grupului “Rekord” și al soliștilor Manuela Pohoață și Călin Brăteanu.

Pe plan culinar tehnologiile care s-au confruntat au fost produsele tradiționale ale “Lacto Solomonescu” și “Killer” vinul prezentat de “Cramele Murfatlar” și preparatele culinare alese prezentate de “Conacul Domnesc” din Suceava, completate cu preparatele de cofetărie ale “Cozonac Bujor”.

Gata cu discuția. Este timpul să conduceți! Mercedes-Benz – the best or nothing !