Mercedes-Benz

Primăvara Mercedes-Benz şi Jubileul Auto Schunn 22 ani. 

Evenimente la Auto Schunn

Auto Schunn – centru autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz este o societate româno-germană care aniversează anul acesta 22 de ani de existenţă pe piaţa românească.

Totul a început într-un spatiu închiriat, cu un număr de 15 angajaţi pentru ca apoi procesul de dezvoltare să se extindă treptat cu investiţii în showroomurile şi service-urile din Arad, Deva, Suceava şi Sibiu. Astăzi Auto Schunn are 130 de angajaţi şi are clientelă din peste 20 de judeţe ale tării şi din străinătate.

Reprezentând producătorul german Mercedes-Benz, Auto Schunn promovează valorile acestui brand premium: perfecţiunea, fascinaţia, ambiţia de a conduce.

Integrată în strategia de comunicare cu publicul larg a producătorului celor mai frumoase automobile din lume, odată cu venirea primăverii, Auto Schunn doreşte să prezinte în centrele sale ultimele modele Mercedes-Benz într-un ambient care să îmbine tehnologia germană cu tradiţia locală.
Tehnologia este reprezentată astăzi prin lansarea noii Clase-B şi a noului Mercedes AMG GT.

Noua clasă B este un autoturism compact care este destinat tinerilor familiști și care reunește pe lângă forța pe care o emană
și spațiul interior generos, ținuta de drum impecabilă și confortul.

În premieră în România și numai la Auto Schunn, noul Mercedes-Benz AMG GT încoronează începutul de primăvara cu forța sa de automobil rege destinat cunoscătorilor și celor care iubesc mașinile de vis.

Este aici la Arad cu cockpitul amplasat mult în spate, cu hayon lat și puternic se furișează foarte aproape de sol. Propulsia caracterizează starea sa de agregare.
Echipat cu un motor de 4.0 litri această mașina dezvoltă 510 cai putere și accelereaza la 100 km/oră în 3,8 secunde.
Invitații au fost răsfățați de quartetul IMPROVISO și de ansamblul CUNUNIȚA din Sântana.
Pe plan culinar tehnologiile care s-au confruntat au fost produsele tradiționale Șvăbești și sortimentele de rachiuri NOBEL ale lui Johann Henger din Sântana și preparatele culinare exuisite ale restaurantului Best Western – Central și vinurile
Domnului Roberto Cerantola – patronul cramelor Daiconi.
Gata cu discuția. Este timpul să conduceti! Mercedes-Benz – the best or nothing.