Mercedes-Benz

Test drive Mercedes-Benz cu Auto Schunn

un test drive cu ultimele modele Mercedes Benz pe traseul Arad – Bata si retur

Sambata 11 octombrie 2014, Auto Schunn a oferit un test drive cu ultimele modele Mercedes Benz pe traseul Arad – Bata si retur. Evenimentul este de fapt continuarea conferintei “Traditie si Inovatie in Zona de Westľ organizat de catre CNIPMMR filiala Arad.

Plecarea a avut loc la orele 11 de la Showroomul Auto Schunn si a avut ca destinatie obiectivul turistic Casa Bata. Dintre participanti mentionam pe dl. George Brezoi – secretar de stat in Ministerul pt. IMM si Turism, dl Cosmin Catalina Olteanu - secretar de stat in Ministerul Economiei.Dl. Juergen Schunn – presedintele grupului de firme Schunn a salutat si prezenta altor oficialitati cum ar fi dl. Mircea Purcaru – Vicepresedintele CNIPMMR, dl. Marin Crisan – Presedintele Patronatului Roman Arad precum si reprezentanti ai UVVG Vasile Goldis, si ai Politiei Rutiere.

Dintre modelele Mercedes-Benz oferite spre test drive mentionam noul CLS, clasele E, CLA, GLA, GLK, ML, GL si C.
Beneficiind de o vreme excelenta participantii au putut testa facilitatile prezentate de pachetele inovative ale producatorului german Mercedes-Benz puse la dispozitie de catre Auto Schunn, in compania lui Mihai Leu, ambasador Auto Schunn, multiplu campion mondial si fost pilot de raliu. In jurul orelor 17 coloana Mercedes-Benz pentru test drive s-a intors la Arad.