Mercedes-Benz

Mercedes-Benz EQC

Electric now has a Mercedes.

Elemente esențiale ale autovehiculului

Totul în favoarea noului EQC.

Datorită autonomiei uimitoare, infrastructurii cuprinzătoare la cel mai înalt nivel de siguranță, EQC ne oferă o nouă senzație fascinantă la conducerea unui autovehicul electric.

Sistemul Multimedia MBUX

Viitorul aparține propulsiei electrice. Și intuiției umane.

Descoperiți o experiență de operare și afișare complet nouă: având comandă vocală naturală, intuitivă, funcții capabile de învățare și suprafețe tactile sensibile la atingere. Încadrat select de un cockpit cu ecran lat, cu rezoluție extrem de înaltă.

Liniștea în EQC. Perfectă, pentru a vă bucura de acest confort.

În noul EQC totul este perceput fascinant de nou și emoționant de diferit. Chiar și confortul. Liniștea aceasta în sine creează o revigorare fără precedent. Experimentați în plus programele inteligente care pot relaxa activ șoferul, sunetul audio surround și realitatea augmentată MBUX pentru navigare.

O propulsie nouă. O estetică nouă.

EQC emană o puritate fascinantă, liniște și modernitate. Întruchipând astfel noul limbaj de design al luxului progresiv.

Elemente esențiale deosebite:

  • Grilă de radiator integrată în panou negru
  • Bandă luminoasă LED în față și spate
  • Cockpit cu ecran lat

Deplasare electrică cu exigențe de siguranță de la Mercedes-Benz.

Sistemele de asistență la rulare de ultimă generație asigură în EQC, de asemenea, o experiență de conducere extrem de relaxantă și sigură. În situații de urgență acestea pot reacționa automat și astfel degrevează semnificativ șoferul.

Elemente esențiale selectate:

  • Pachet de asistență la rulare
  • Pachet parcare cu cameră video de 360°
  • MULTIBEAM LED