Noua generație Clasa B

22.10.2014

Oriunde ai merge cu noua Clasă B, mergi cu stil. Noua generaţie a modelului este mai sportivă şi mai individualizată ca niciodată până acum, având un design mai dinamic al şorţului faţă şi spate, o gamă de linii de echipare şi design şi pachete de design opţionale, un display mare independent pentru unitatea centrală, un panou de instrumente cu un design sofisticat şi materiale şi culori atrăgătoare peste tot.

Exteriorul caracteristic al Clasei B combină designul funcţional cu sportivitatea desăvârşită. Această generaţie a Clasei B are un aspect şi mai dinamic - de la recent proiectata secţiune frontală cu farurile sale de înaltă performanţă cu LED-uri, disponibile opţional, până la şorţul spate remarcabil.

Contururile sportive se extind de la capota motorului cu formă ascuţită, la montanţii din plafon şi până la partea din spate cu aspect sportiv distinctiv, iar postura este lată şi aripile sunt sculptate. O singură privire este suficientă pentru a vă convinge că Clasa B este foarte specială. Designul exteriorului este voit sportiv, iar acest aspect poate fi accentuat suplimentar prin pachetele opţionale şi/sau liniile de echipare şi design.

Designul sportiv, elegant şi materialele de înaltă calitate dau tonul la interiorul Clasei B, iar organizarea elementelor este atât de clară încât şoferul se poate concentra pe ceva poate nu la fel de atrăgător, dar cu siguranţă mai important: traficul.


Caracterul exclusivist, modern şi opţiunile de individualizare sunt sporite suplimentar la noua generaţie a Clasei B. Acest lucru este evidenţiat, de exemplu, de display-ul mare, independent al unităţii centrale sau de cadranele cu aspect sofisticat de pe panoul de instrumente.