Noul CLA Shooting Brake

22.10.2014

<b>Primul din clasa sa.</b>

Sunteţi deosebit de alert şi permanent în căutare de inovaţii, inspiraţie şi perfecţiune. Căutarea dumneavoastră poate acum lua sfârşit. Noul CLA Shooting Brake din noua generaţie de autovehicule compacte de la Mercedes-Benz vă menţine starea de alertă, printr-un concept unic ce îmbină designul captivant, spaţiul generos şi ingineria fascinantă. Bine aţi venit la bord!

Conceput pentru persoane care nu se mulţumesc cu mai puţin decât excepţional: suficient spaţiu pentru ca atunci când sunt la drum să aibă mereu suficient loc şi un design deosebit de expresiv pentru a le diferenţia de cei obişnuiţi în oraş. Această sinteză face din noul CLA Shooting Brake de la Mercedes-Benz un autovehicul complet nou.

Spaţiul său generos vă permite să transportaţi practic orice aveţi nevoie zilnic, dar şi pentru activităţi de recreere. Compartimentul de încărcare are un volum de aproape 500 de litri şi, având o lungime de peste 1,30 metri, este cel mai lat dintre modelele cu care concurează; acesta poate fi echipat opţional cu şine de aluminiu şi un compartiment cu posibilitate de încuiere sub podea.

În partea din spate există suficient spaţiu pentru zona capului şi accesul este confortabil, dat fiind că plafonul se extinde mult în spate. Şi toate acestea cu un design expresiv care vă va captiva. Linia tensionată a plafonului care se îndreaptă în spate şi partea din spate atletică vă vor captiva.

Cu toate acestea, vă rămân numeroase posibilităţi de a vă personaliza autovehiculul. De exemplu, cu liniile de echipare Urban sau AMG Line sau cu pachetele Night sau Exclusive. Sau puteţi opta pentru modelul sport CLA 250 Sport 4MATIC Shooting Brake sau modelul special OrangeArt Edition.