Mercedes-Benz

Contracte service -  Mercedes-Benz.

Mai mult confort și siguranță

Dumneavoastră şi noul dumneavoastră autoturism Mercedes-Benz sunteţi pe mâini bune încă de la început cu un contract de service Mercedes-Benz. Acesta vă oferă libertatea de a vă relaxa la volan, având siguranţa că nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la costuri şi reparaţii neaşteptate. În plus, beneficiaţi de o întreagă gamă de avantaje - vă puteţi baza pe mai mult confort, mai multă fiabilitate, mai multă siguranţă.

Prin acest contract, noi putem oferi condiţii foarte avantajoase, potrivite cerinţelor dumneavoastră.
Dumneavoastră sunteţi cel care hotărăşte durata contractului şi ce ar trebui să includă.Vă oferim şansa de a vă defini propriul dumneavoastră contract de service, iar maşina dumneavoastră va fi întotdeauna întreţinută aşa cum trebuie.

Un contract de service Mercedes-Benz vă oferă siguranţă atât din punct de vedere personal, cât şi financiar: dumneavoastră plătiţi doar o mică sumă lunară în funcţie de modelul autovehiculului, rulajul acestuia şi perioada contractului*.

Un contract de service se amortizează nu doar prin prisma costului favorabil, dar şi prin păstrarea valorii maşinii dumneavoastră. Chiar dacă o veţi conduce mai mulţi ani sau veţi dori să o vindeţi ulterior - va puteţi baza oricând pe calitatea legendară Mercedes - Benz: toată munca acoperită de pachetul dumneavoastră de service este facută de către specialişti din service-urile noastre autorizate, folosind piese de origine Mercedes-Benz de înalta calitate.