Mercedes-Benz

Oferă-ți experiența Mercedes-Benz        

Noi îți oferim primele 6 rate.

În avantaj și în siguranță

Alegi modelul dorit, semnezi contractul în format digital și autoturismul tău Mercedes-Benz îți este livrat acasă. Iar pentru ca tu să te bucuri și mai mult de această experiență, nu plătești nimic in primele 6 luni, valoarea ratelor fiind suportată de către Mercedes-Benz.

Clasa A

Fii gata să întâlnești un autoturism exact ca tine. O apariție modernă și relaxată atât la interior cît și la exterior, în care inovația răspunde dorințelor tale, pentru a creea o experiență unică și personală.

Clasa A Sedan

Un autoturism care te acultă, te înțelege și învață de la tine. O siluetă dinamică și elegantă. Echipată cu MBUX, cu un interior spatios și cu sisteme de siguranță de ultimă generație, tu și Clasa A sedan veți deveni de nedespărțit.

Clasa B

Autoturismul de familie reinventat. Design sportiv și elegant, elemente de siguranță de ultimă generație și operare intuitivă prin MBUX, toate acestea intr-un autoturism pregătit să vă însoțească în toate aventurile.

Clasa C

Performanța nu cunoaște limite iar la volanul unui Mercedes-Benz Clasa C asta se simte cel mai bine. Un autoturism de care te vei îndrăgosti încă de la prima călătorie, clasa C se remarcă prin caracterul dinamic, care îți va încânta de fiecare dată simțurile.

Clasa E

Definiția luxului modern. Descoperă experiența de condus desăvârșită la volanul unui autoturism în care confortul, siguranța și inovația se întâlnesc pentru a crea o capodoperă a imaginației.

Clasa GLC

Prima impresie contează, iar Mecedes-Benz GLC impresionează de la prima vedere. Design impunător care emană siguranță, agilitate de neegalat în clasa sa și inovație tehnologică specifică Mercedes-Benz